Luminar Neo 1.6.2: Improvements to Extensions and bug fixes

Pinned Featured

Comments

10 comments

  • Avatar
    Member

    after installing this. lumimar neo will not launch at all. wont repair and have tryed a reinstall.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Member

    windows 11

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tianaina Ranaivoarison

    I get that also after updates (most of the time), it is mainly related to the catalog ... (i had to rename it, but lose the edits in the process)
    I export the edited pictures before updating to avoid any trouble

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    C Schrameyer

    I upgraded ok. Had to goto control panel and click update because Luminar neo always says there’s no update. But it worked ok and seems to be stable for me. More so than 1.6

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Member

    Ty it was indeed a problem with my catalog after upgrade, I removed it from its location and created a new one, I now have functionality back.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tania Taylor

    Hi Member!

    You can rename the catalog instead of removing it and then choosing it from the list in File > Catalog > Open..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Member

    Ok thank you!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Louie Tran

    Still so very slow on MacBook Pro M1 Max when changing from one preset to another, or making any type of edit in RAW and JPG.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tania Taylor

    Hi Louie Tran!

    We will appreciate it if you contact our support team at skylum.com/support and provide them with a screenshot of your catalog structure (so that all the folders would be visible) and your full hardware configuration (About this Mac) so that we could report your case to the developers and help you improve the app's performance.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    bota bota

    It was indeed a problem with my catalog after upgrading, so I removed it from its location and created a new one, so I now have functionality back as it was before upgrading.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.