Luminar Neo Erase

Answered

Comments

13 comments

  • Avatar
    Alina Skylum

    Hello Ramesh,

    We need to take a closer look at this problem. Can you kindly reach us via https://skylum.com/support ? Thus we can collect more details about this strange behavior. Thank you

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Reto Fürst

    I have the same exact issue. When I erase an area the erase mask is ALWAYS drawn in the left down corner no matter where I erase... I have already reported this issue including a screenshot.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ramesh B

    The issue got resolved after i completely uninstalled and reinstalled the software. You can try this (i had both AI and NEO installed, i uninstalled and reinstalled both, btw)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Azure

    Hi Reto,
    We recommend continuing the troubleshooting session via
    support@skylum.com. An excessively high amount of requests was circulating during the last few days. Thus, your patience is highly appreciated. 

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Reto Fürst

    thanks Ivan, I feel like Neo 1.0.1 more feels like Neo 0.5

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Padraic Reid

    I had the same problem with erase. I deleted Neo and reinstalled it. Erase worked perfectly, for a time. It then reverted to its odd behaviour. I repeated the delete and install process. Erase now appears to be working but I have lost the ability to export images. So far the product appears to be useless. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Azure

    Hi Padraic,
    Don't hesitate to get in touch with our support team via support@skylum.com or https://skylum.com/support and we will investigate your case more thoroughly.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ken Baker

    I had the same problem too.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kate Williams

    Hi Ken, 

    First, you may want to ensure that you're up-to-date with Luminar Neo. Please click Luminar Neo > Check for updates. If the issue persists in the very last update, I kindly ask you to share a couple of screenshots illustrating the issue at  https://skylum.com/support or support@skylum.com. Thanks! 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Member

    Same problem here with the erase tool selecting different area than I select.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ramesh B

    I suggest you uninstall and reinstall again, it worked for me (ok MacOS)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mark Hashizume

    Win 11

    I have Neo Update 4, 1.4.2 (10433).  My Erase tool has stopped working.  I click on it and it does not drop down showing the functions.  The Clone tool is not working as well.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Elena Blum

    Hi Mark,

    I definitely understand your concern. Please contact our support team https://skylum.com/support and we will do our best to take a closer look at what’s going on right away.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.