Comments

1 comment

  • Avatar
    Kate Williams

    Hi Mahiuddin ,

    Thanks for joining our community forum! 

    Please, let our support team take a closer look at this issue. Please provide us with your hardware configuration at support@skylum.com

    Here is the video tutorial on how to retrieve your system infohttps://www.loom.com/share/97aff7951ee3412daa020f1d88eb36e8     

    Meanwhile, if it's not your first time launching Luminar, you can try restoring the software from backup:

    1. Make sure Luminar is closed.
    2. Locate your Luminar AI Catalog folder. The default location is C:\Users\%username%\Pictures. If you specified a custom location for your catalog, search your custom location.
    3. Rename the Luminar AI Catalog folder. Choose any name you like.

    Try to launch Luminar AI and create a new catalog. If you're able to load the app, please, try the following steps:

    1. Make sure Luminar is closed.
    2. Navigate to where your previous catalog is stored.
    3. Locate the Backups folder in the catalog and open it.
    4. In the Backups folder, select a file that has been created prior to when you encountered the issue with the library and copy the file somewhere where you can easily access it.
    5. Rename the file you just copied by adding the following after the file name (omit quotes): '.luminarai'.
    6. Start Luminar.
    7. Click Luminarᴬᴵ >File > Catalog > Open > point Luminar to the file from Step 5.

    Kind regards, 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.