Bridget Catterall

Answered

Comments

7 comments

  • Avatar
    Roy Blackwell

    Try this: uninstall plugins for LR and PS, then reinstall them.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Bridget,

    Please give Roy's solution a try (you can find instructions here: https://manual.skylum.com/ai/en/topic/installing-plug-ins)

    If that doesn't resolve the issue, please reach out to us at www.skylum.com/support or email support@skylum.com so we can take a closer look at the problem and get it resolved for you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bridget Catterall

    Morning:

    I will try, but the instructions sent are for *installing* the plug-ins, not for removing them.

    I sent an email to 'support' last night, but have not heard back.

    I also don't have Luminar AI, I use Luminar 4

     

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Helga Rowles

    Hi Bridget,

    Thank you for submitting a support request.

    Our support agent will get back to you via email soon.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bridget Catterall

    Thanks.

    I have Luminar on an SSD, so it's not possible to uninstall (to remove plug-ins) using a regular disk cleaner.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Roy Blackwell

    See below:

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bridget Catterall

    Thanks. Apparently the problem has been caused by the Catalina security update ...

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.