Black and purple corruption in Luminar AI

Answered

Comments

5 comments

  • Avatar
    Helena Carter

    Hi,

    I'm sorry you're facing this issue. Could you please specify what camera do you use?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Member

    sony alpha 6100

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Helena Carter

    This camera is fully supported by LuminatAI.

    We need to be able to reproduce the issue on our end in order to understand at which point it occurs and troubleshoot it. Please send us the file you're working with:

    1. Visit https://wetransfer.com/
    2. If it's your first time visiting this website, it might ask you to purchase a subscription. Simply select to proceed with the free version.
    3. Click Add your files.
    4. Select the file(s) on your computer.
    5. After you see all the files you need to send appear in the list, click the icon to the left of the Transfer button (the icon looks like a circle with three dots in it).
    6. In Send As select Link.
    7. Click Transfer.
    8. After the files have finished uploading, click Copy Link and paste it into your support request at https://skylum.com/support

    Looking forward to hearing from you via https://skylum.com/support. Please, do not send the file here.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kim Austin

    Skylum Support -- you've marked this post as Answered, yet there's nothing to suggest that you have.  Would you please paste in here what the outcome was if indeed you have answered it -- others are bound to be experiencing this or similar issues.  Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Austin Miller

    Hello Kim,

    Sure thing! We will post the possible solution for this issue!

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.