Luminar 3 aborted after splash starting sreen

Comments

7 comments

  • Avatar
    Kirk Osborn

    Hi. Please contact us via https://skylum.com/support and we will figure something out.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Click Animated

    Same issue here...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mitch Kite

    I've had a similar issue.  After updating to the current version, I launched the Luminar 3 application, saw the mountain sunset splash screen and then waited.  Luminar wasn't even running.  I re-launched the application and saw the same behavior.    I launched it a third time and finally Luminar started properly.  I'm using Windows 10.  I am planning to contact support.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Click Animated & Smith Kite - Please contact us at www.skylum.com/support and we'll be happy to help.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Stephen Demailly

    Hello all,

    I finally solve the problem by upgrading the application but I don't known how :-( May be a restart after several reinstall.

    Regards.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hartmut Domröse

    MY Luminar AI Nends processing shortly after start. I can see a listing of looks at the bottom of the screen, , but it ends processing nearly immediately

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Hartmut,

    Please reach out to us at www.skylum.com/support so we can take a closer look at the issue and see what can be done to resolve it.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.