Refresh folder

Comments

7 comments

  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Yoni,

    Are the folders not showing in the right-hand panel or are they showing as disconnected?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Yoni Ross

    One directory I deleted is showing as disconnected (I think - it's grayed out and has an exclamation-mark-in-a-triangle symbol next to it.

    Other directories are showing grayed-out, and showing 0 files, some directories show the wrong number of files.

    Before this happened, I moved some files around and renamed some folders, but Luminar was open at the time (which shouldn't really be necessary, but that's a different issue). Some of the changes updated, not all.

    Now I have a worse problem - I can't see any of my pictures!!!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Yoni Ross

    Update - I turned on Luminar today and my pictures are back. But I still have the same problem with the folders in my library.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Yoni,

    Please contact us at www.skylum.com/support and we'll investigate this issue further.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Yoni Ross

    Thanks Angela. I'll get in touch with support as you suggested.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kirk Osborn

    Looking forward to hearing from you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Yoni Ross

    Hi Kirk.

    I posted yesterday using the support link provided by Angela. Please let me know if you haven't received it - I'll post again. (I also posted an unrelated issue.)

    Thanks.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.