Luminar Looks and editing

Comments

9 comments

  • Avatar
    Charles Patterson

    Same here

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Richard Harrington

    Please make sure the photos are still online.  If you are viewing just thumbnail for an offline image it can't be edited.  Did the photos move location?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Joseph Byrne

    Similar problem here. I was editing a photo. Luminar 3 hung for a bit. When it came back, the edits (filters) are gone and no filters can be added. Restarting L3 and returning to that photo, the Looks thumbnails aren't right--either blank or (after clicking another photo) showing the previously selected photo.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Roy Radlauer

    Same problem - looks are gone! program is xxxtra slow and locks up

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Denis Kotsee

    Please send a screenshot of what you see when you open a photo for editing via the support form here: http://skylum.com/support

    1. does this happen to all photos you open for editing or only to those that you've previously edited?
    2. what is the format of the photos that you're having this issue with?
    3. do looks previews load if you change the look category?

    Also, please link to this thread in your email. Our response time may be longer due to the amount of incoming mail we've received but we'll get back to you as soon as possible.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Joseph Byrne

    1. Looks not appearing happens w/ only previously edited photos. If another photo is selected, the Looks thumbnails appear. Subsequently selecting the previously edited photo keeps showing the thumbnail of the other photo.

    2. CR2

    3. No.

    Attempting to edit previously edited photos is broken in other ways. The previous filters do not appear, and the filters function is nonfunctional. Behavior has worsened with the new update. Now the photo won't render in the main pane.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Jospeh,

    If you haven't already, please contact our support team at http://www.skylum.com and attach your screenshot above and a link to this thread. Thanks in advance!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Neil Stanley

    Similar problem - I can load an image (NRW or JPG) and even with a small set of cataloged items (it was too tedious when it could see all my archive) and loading from there or from a quick edit Luminar 3 will not offer any filters or looks. Have added some new mplumpacks and they don't show either but are installed in the folder where they should be (roaming). No problems with Luminar 2018 (but it won't happily load an NRW - doesn't stop processing - spinner keeps going)

    Thanks

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angela Andrieux

    Hi Neil,

    With regard to your mplumpacks - please install them by going to File > Add Luminar Looks Collection.

    If you're still not able to access the Looks please contact us at www.skylum.com/support and we'll investigate the issue.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.