The Looks which worked in Luminar 3 not working in Luminar 4

Answered

Comments

4 comments

  • Avatar
    Helga Hufflepuff

    Hi there,

    Once you install Luminar 4 on a computer that previously had Luminar 3 installed on it, your Luminar 3 looks should have migrated to Luminar 4 automatically. Did you previously install Luminar 3 on the same computer?

    I checked 3 mentioned packs and only Ultra Violet Presets are not compatible with Luminar 4. The other 2 should work. Can you please reach us via https://skylum.com/support? We will make sure to send you the links to versions, which should work in Luminar 4.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SIVAKUMAR PRS

    Hello Helga,

    Thank you very much for your quick response. I very much appreciate your prompt and timely help.

    I have the installation files of all the 3. Tried re-installing them again. And all the 3 are working now ! Even though there are still the "x" mark on the top left corner of each palette in the Looks dialog, they are working fine. I.m just wondering why those "x" marks are displayed in all these. Since they are working now, should I just ignore them. OR should I still reach you at skylum support?

    Thanking you once again, Best regards, PRSS

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Helga Hufflepuff

    SIVAKUMAR PRS,

    Glad to hear it works :)

    Those X marks allow you to remove your imported look pack from looks panel.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SIVAKUMAR PRS

    Thank you very much Helga! Clears my doubt.

    Best regards, PRSS

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.