Luminar 4.3.0 not launching after update

Answered

Comments

3 comments

  • Avatar
    Helga Hufflepuff

    Hi,

    We regret to hear about the issue you encountered. This is something our development team is working on now. Meanwhile you can review possible solutions here: https://community.skylum.com/hc/en-us/community/posts/360009453700-Luminar-4-hangs-on-the-splash-screen-after-the-update-solutions. Our apologies for all the inconvenience you encountered and thank you in advance for your cooperation. Will make sure to find the solution as fast as possible!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Patrick Faherty

    try to create a new folder tree TileDataLayer\Database at  C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local ? It's helped me. 

    Here's how to do it: 

    1. On your keyboard, press Windows logo key+R 
    2. In the Window that opens, please paste C:\Windows\System32\config\ 
      Locate the folder systemprofile and open it. Note that you may be asked to confirm whether you'd like to get access to this folder, so press 'Continue'. 
    3. In the folder that opens, open AppData > Local 
    4. If there's a folder called TileDataLayer, open it. Otherwise, create a new folder named  TileDataLayer
    5. Inside a TileDataLayer folder, create a new folder called Database
    6. Reboot your computer and check whether the issue persists. 
    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mike Connors

    Doesn't do it for me.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.